مدیرکل امور مالیاتی گیلان گفت:در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، بنگاه های اقتصادی و صاحبان مشاغل چنانچه تا پایان سال جاری نسبت به پرداخت اصل مالیات خود اقدام کنند، از حداکثر بخشودگی بهره مند خواهند شد.
به گزارش" گسترش تولید و تجارت" به نقل از ایسنا جواد انوری گفت:در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و در جهت تکریم ارباب رجوع و کمک به چرخه اقتصادی و همچنین حمایت از واحدهای تولیدی، بنگاه های اقتصادی و صاحبان مشاغل چنانچه تا پایان سال جاری نسبت به پرداخت اصل مالیات خود اعم از مالیات اشخاص حقوقی،مشاغل، ارزش افزوده، اجاره املاک اقدام کنند از حداکثر بخشودگی جرائم قابل بخشش بهره مند خواهند شد.
مدیرکل امور مالیاتی استان گیلان بیان داشت: براساس قانون بودجه سال 96، به دولت اجازه داده شده است تا بدهی های قطعی خود به اشخاص حقیقی، حقوقی و شرکت های تعاونی و خصوصی را که در چارچوب مقررات مربوطه تا پایان سال 95 ایجاد شده، با مطالبات قطعی دولت از اشخاص مزبور تا مبلغ 50 هزار میلیارد ریال به صورت جمعی_ خرجی تسویه کند و به همین منظور وزارت امور اقتصادی و دارایی اسناد تعهد خاصی را با عنوان اوراق تسویه خزانه صادر می کند. این اسناد صرفا به منظور تسویه بدهی اشخاص یاد شده به دستگاه های اجرایی و شرکت ها و موسسات دولتی مورد استفاده قرار می گیرد.
وی یاد آور شد: مودیان و فعالان اقتصادی با توجه به محدود بودن زمان فقط تا پایان سال جاری فرصت دارند به ادارات امور مالیاتی در سطح استان مراجعه و از تسهیلات مذکور بهره مند گردند.
این مقام مسئول، همچنین از تمدید مهلت ارسال فهرست معاملات فصلی تا نیمه اردیبهشت 97 خبر داد و خاطرنشان کرد: مهلت ارسال فهرست معاملات فصول بهار، تابستان و پاییز 96 تا نیمه اردیبهشت سال آینده تمدید شد.